Як правильно обрати зчитувач для контролю доступу? Які критерії важливі при виборі пристрою для моєї системи?
Зачитувач
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-12-13 21:07:17
Друзі, хочу поділитися своєю приємною знахідкою! Недавно в магазині Pipl вирішив придбати контроль доступу через зчитувач. Обрав їхню модель за порадою продавця, і не можу бути більш задоволений! Зчитувач працює швидко та надійно, а ціна виявилася дуже доступною. Тепер контроль доступу до мого приміщення – це справжня насолода, і я вам рекомендую звернутися саме до Pipl за якісним обладнанням!
Поделиться32023-12-17 23:57:01
Це дійсно потрібний гаджет. Причому не тільки для офісу, а й для житлових будинків теж
Поделиться42023-12-17 23:59:45
По магазинам є зараз декілька топових СКУД (контроль доступу), варто вам про них дізнатися на сайті E-Katalog https://ek.ua/ua/list/612/ Ми собі на фірму замовляли Hikvision Зчитувач DS-K1102MK, один з не самих дорогих, але функціональних та надійних зчитувачів для контролю доступу від нормального виробника. Звісно є варіанти дорожі, або дешевші. Але ми вирішили, що цей СКУД для нас буде оптимальним варіантом. Зараз користуємося - все супер!